Sevärdheter i Zürich

Zürich är den största staden i Schweiz och ligger vid floden Zürichs strand. Denna stad är en av de populära centra för handel och handel.

Några av attraktionerna i Zürich är:

1. Grossmunster: Detta är en gammal romersk kyrka som byggdes under 1100-talet. Detta är ett av Zürichs landmärken. Kyrkan har ett torn som är byggt i dess närhet och det ger några av de bästa utsikterna över staden.

2. Fraumunster: Detta är en gammal gotisk kyrka som är känd för sina fönstermålningar som gjordes av Marc Chagall. Du får inte ta med dig några kameror inuti.

3. Landesmuseum: Detta är ett av de största schweiziska museerna. Du kan veta mer om de schweiziska traditioner och andra ritualer som förr utfördes här. Museet har nyligen genomgått ett omfattande restaureringsarbete.

4. Zürichsjön: Denna sjö ligger i södra delen av staden och erbjuder dig ett antal faciliteter som båtliv och fiske för sina besökare. Sjön ligger i bakgrunden av de vackra bergen och skogarna. Du kan ta en båttur för att utforska skogens inre.

5. Schweiziska nationalmuseet: Detta museum är ett skyltfönster för den schweiziska kulturen och traditionen. Museet har ett antal artefakter och föremål som tillhör Schweiz. Du kan ta en guidad tur till museet där du kan utforska den schweiziska kulturen på djupet.

6. Kunthaus Zürich: Detta är ett av de bästa konstgallerierna i Schweiz. Galleriet har ett antal målningar och andra konstverk som är gjorda av några av de bästa målarna i landet. Verken som har bevarats på detta museum går tillbaka till 1700-talet.

7. Zürich Zoo: Denna djurpark är bland de bästa djurparkerna i världen. Denna djurpark har ägnat sig åt att bevara och skydda många hotade arter. Det finns ett antal guidade turer som anordnas av djurparkens myndigheter med motivet att utbilda massorna.

8. Bahnhofstrasse: Denna plats är för shoppare. Det finns ett antal exklusiva butiker där du kan köpa kläder, presenter och mycket mer. Glöm inte att köpa den schweiziska choklad som tillverkas här.

9. Schweiziska alperna: Detta är Schweiz mest dramatiska landskap som är kända över hela världen. De schweiziska alperna erbjuder några av de spektakulära vyerna över Moder Natur. Du kan också njuta av de olika skidanläggningarna som erbjuds av många skidorter som ligger här.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar