Sexspel – Hur man ger en kvinna en orgasm i en liten båt (två orgasmtips)

Rocka båten! Speciellt om du och din dam är på båten och gungar den med dina egna kroppar. Orgasmerna kommer att bli fantastiska, stämningen speciell, och du kommer att ha ditt livs tid. Släpp ankare!

En av mina vänner från gymnasiet rapporterade för mig att hon hade haft sitt livs bästa sex på en liten båt. Tydligen gick hon ut dagen efter examen på en vild båttur. Hon sa att alkoholen flödade och så även kyssarna och beröringen.

Det fanns två par på båten men tydligen när ett par började gå på den bestämde sig det andra paret för att också göra det.

Tips #1. Kärlek börjar nästan alltid med fantastiska kyssar. Lär dig hur du kysser henne tills hon ber om mer!

De började med att kyssas, och han var en sån teaser, och sedan lade hon hans hand på toppen av sin bikini. Han visste vad han skulle göra och snart stönade hon.

Tips #2. Om du får ett ”ja” bör du satsa på många fler ”ja”.

Vad hon inte hade förväntat sig var hans brinnande mun på hennes bröstvårtor. Det skickade frossa ända ner till hennes klitoris! Wow, hennes ben började skaka och hennes klitoris brann!

Snart fingrade han på henne och hon var bara tvungen att få lite lättnad. Hon drog ner hans badbyxor och avslöjade hans enorma erektion. Hon smekte honom ett tag och förstärkte deras plåga.

Sedan tog hon honom i munnen och han kom nästan vid beröringen av hennes söta läppar. Hon tog det lugnt för hon ville ha honom inom sig.

Så fort hon träffade däcket föll han på hennes öppna ben och stack djupt in i henne. Det blev inget mer förspel då de båda behövde det så väl.

De gungade bokstavligen hela båten. När de tittade över för att se vad det andra paret gjorde, upptäckte de att de också gungade båten!

Hon skrev i sin dagbok att det var en av de mest spännande tiderna i hennes liv. Hon var glad över att ge oss detta kvinnliga orgasmtips.

Jag tänder ett ljus för dig.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar