Singapore Reseguide: Zoo och nattsafari

Singapore är fortfarande mitt favoritresmål sedan min barndom. Det är det utvecklade landet har många skatter för resenärer. Människor från hela världen besöker denna vackra ö. Du kan hitta många människor som bor i Singapore är från olika länder. Det har människor från Indien, Kina, Malaysia och länder över hela världen. Det har gränsat till många kulturer och värderingar.

Några av mina vänner arbetar i Singapore och de delade om olika turistattraktioner. Bland alla gillade jag Singapore zoo. Den spelar två olika roller. Jag skulle älska att besöka nattsafari och Singapore zoo. Jag planerar att tillbringa min vintersemester i Singapore. Singapore zoo är topplistad i min resplan. Det är navet för olika djur och fåglar. Du kan njuta av att utforska sällsynta arter på nära håll.

Jag skulle vilja prata om mina vänners upplevelser av Singapores zoologiska trädgård och nattsafari i denna rapport. Nedan är de erfarenheter som mina högskolor har delat med mig.

Singapore Zoo:

Du måste välja mellan två typer. Om du besöker under de tidiga timmarna, kan du berömma dig av att se ”daylife” djur och fåglar. Det kommer att vara öppet till midnatt. På sen eftermiddag övergår det till Night Safari. Det ger ännu mer kul.

Singaporean Zoo är känd som zoologisk trädgård. Singapore Zoo är så stort som 28 hektar. Zoologiska trädgården följer dagens rörelse av öppna konstruktioner. Du kan se alla djur som strövar i närheten. Det är det unika tillfället de har i Singapore zoo. Vi kan njuta av den levande rundvandringen för att undersöka djur. De är bostäder i tråkiga och svepande armar. De lever avskilda från människan av antingen torra eller våta rillar.

Den Singaporean Zoo har ett stort utbud av djur som inkluderar vit noshörning, vit tiger, afrikansk jakthund, sumatran orangutang, bandad mungo, manad varg etc. Du kan också hitta en reptilträdgård. Där kan du se western diamantbackad skallerorm, grön leguan, king cobra etc.

En sak som de flesta besökare kommer att komma ihåg är €œFrukost med en Orangutang”. Det underhåller ungdomar mycket. Alla resenärer kan njuta av den här händelsen. Jag kan inte vänta med att utforska den själv. Alla kan på nära håll se tränad orangutang i Djurshower är också populära i denna zoologiska trädgård.

Det är den prisbelönta Singapore Zoo som har fått många utmärkelser från Singapores turism, ASEAN Tourism Association Awards etc. Det är den första djurparken i historien att föda upp en isbjörn så nära ekvatorn. Ja, människor som besöker Antarktis kan se isbjörnar i djurparken.

Åkturer:

Åkattraktioner är den berömda attraktionen. Det erbjuder olika typer av åkattraktioner. Du kan njuta av turerna på spårvagnar, djur, båt-, ponny- och hästskjutsturer. Det finns också olika evenemangslokaler tillgängliga. De är Forest Lodge, Pavilion-By-the-Lake och Garden Pavilion.

Mina vänner gillade det mycket att utforska denna djurpark och maten var väl inne på Singapore Zoo.

Nattsafari:

Nattsafari är tillgänglig konst 19:30 och slutar 12:30. Det är den världsberömda djurparken över natten. Safarin började på 1980-talet. Nattzooen hyser cirka 1040 djur av 120 olika djurtyper. Djurparken över natten sköts av Wildlife Reserves Singapore.

Nattsafari tar emot en väldigt stor mängd gäster. Safarin är indelad i 8 geografiska zoner. Du kan utforska detta till fots eller med tåg. Djuren är synliga fläckar som skapar ljus. Djuren på Nattsafari har en variation från indiska noshörningar till tarsier.

Utställningarna i Nattsafari skapas i SA och andra delar av världen. Night Safari liknar också det öppna konceptet zoo. Det finns en mängd olika måltider och matställen i nattsafari. Gästerna kan njuta av glassstoppet, Bongo Burgers på safarirestaurangen Ulu-Ulu, Ben and Jerry’s. Det finns lokala och internationella rätter tillgängliga.

Eldshow är populärt i nattsafari. Barnen kommer verkligen att njuta av denna show. Till och med mina vänner blev glada över att se deras aktiviteter med eld. Jag såg stamfolk på en av bilderna som mina vänner har delat. Vi kan verkligen känna att vi är mitt i klädseln. Det skulle ta dig bort från ditt hektiska liv. Du kan njuta av att se män och kvinnor bära djungelklänning.

Det underhåller besökarna från morgonen till mitt på natten. Du kan också njuta av att titta på nattfåglarna och djuren och deras aktiviteter. Det är ovanligt och bara i Singapore kan vi utforska dem på nära håll i Sydostasien.

Jag är så nyfiken på att besöka denna plats och uppleva den verkliga doften av regnskogen.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar