Sluta röka på sextio minuter – NLP en viktig nyckel för att sluta röka

NLP är neurolingvistisk programmering. Neuro för dina hjärnans kopplingar, Linguistic för att använda specifika språkmönster för att hjälpa dig att sluta röka, och Programmering för dig, omprogrammering av ditt sinne med hjälp av en utövare, för att sluta cigaretter för alltid.

NLP används inom många områden i livet. Idag använder politiker, lärare, säljare, idrottare, affärsmän och många fler denna värdefulla metod för självförbättring.

Ett av nyckelbegreppen är Förankring. De flesta människor när de ser en valp kommer att vilja klappa den, eftersom de har etablerat ett positivt ankare med valpar, via tidigare positiva erfarenheter.

Men vissa människor kommer att ha ett negativt ankare på grund av en tidigare negativ upplevelse som att bli biten eller skrämd av en hund.

Vi har installerat tusentals ankare till alla möjliga saker från politiker, lärare, väder, studier, träning, mat, dieter och cigaretter.

Våra ankare färgar vår syn på världen. Ett fallskärmshopp är en adrenalinkick till en person och en skrämmande otänkbar handling för en annan.

Matte är en rolig utmaning för en och tråkig och tråkig för en annan. Våra ankare bestämmer vilken typ av betydelse vi tillmäter en person eller händelse, bra eller dålig, det är bara hur vi uppfattar det.

NLP i kombination med avancerad hypnos är den perfekta terapeutiska kombinationen för att hjälpa dig att sluta cigaretter för gott.

Specifika tekniker används för att kollapsa de gamla ankaren som håller dig att röka, som att jag måste fortsätta röka eftersom det hjälper mig att slappna av. Därefter installeras nya positiva ankare. Som att jag älskar att andas frisk luft, jag älskar att gå en promenad för att slappna av, eller jag slappnar alltid av om jag blundar och tar några djupa andetag.

Enkla skillnader i våra språkmönster och detta inkluderar självprat, kan skapa ett väldigt annorlunda resultat. t.ex. om jag säger att jag vill sluta röka är det väldigt annorlunda än att jag kommer att försöka sluta röka eller så hoppas jag att jag kan sluta.

I första hand, om jag vill sluta, innebär det handling och en stark önskan.

Om jag försöker kommer det inte att hända eftersom det är omöjligt att lyckas om vi bara försöker. Det finns inget åtagande.

Om jag hoppas att jag kan sluta, kommer jag att misslyckas igen eftersom jag redan har räknat in tvivel i ekvationen.

Dessa språkskillnader kan verka pedantiska men jag försäkrar dig att de är nyckeln till framgång eller misslyckande. Oavsett om du kommer att återfå din hälsa och spara en förmögenhet eller fortsätta att se ditt liv gå upp i rök.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar