Söker efter de bästa stränderna på Jamaica

Jamaica ligger i Karibiska havet, cirka 90 mil söder om Kuba, och är en önation som är känd för sina fantastiska stränder och spektakulära resorter. Om du letar efter ett exklusivt boendealternativ på Jamaica kan villauthyrning erbjuda dig den perfekta blandningen av avskildhet och lyx som du önskar, samtidigt som du får tillgång till några av de vackraste stränderna på ön. Medan du bor här bör du ta dig tid att besöka några av dem, som: Treasure Beach, Lime Cay och Duncans i Montego Bay.

Treasure Beach – När du reser längs Jamaicas södra kust är villor i området perfekta för att ge dig tillgång till det fantastiska utbudet av vikar och vikar där vattnet möter de ibland steniga, ibland sandiga stränderna. Treasure Beach är en sex mil lång kustlinje med korallfärgad (och ibland svart) sand. Treasure Beach har en rad härliga vikar som alla erbjuder olika nivåer av integritet och olika skönhetsaspekter som: Billy’s, Calabash, Fort Charles, Great and Frenchman’s. Vissa områden låter dig sitta och titta på de små fiskebåtarna som kommer in och njuta av en nyfångad och lagad lunch. Alla dessa stränder är perfekta för att simma, snorkla eller bara lata sig med en drink och njuta av atmosfären.

Lime Cay – Beläget en kort båttur från Port Royal, utanför Jamaicas kust, har villavalen på fastlandet den perfekta utsikten över denna försvinnande ö, som fungerar som hamnområdets huvudsakliga inlopp. Men du kommer inte att kunna stanna här så länge, eftersom ön ibland är under vatten, vilket gör all permanent infrastruktur nästan omöjlig. Men att låta din privata båt ta dig ut till ön gör att du kan umgås med andra likasinnade sällskapsmän och välbärgade semesterfirare medan du slappar av på Cays fantastiska stränder och använder dig av det omgivande vattnet, som är några av det bästa för snorkling.

Duncan’s i Montego Bay – Det finns ingen brist på landskap eller stränder att njuta av och leka på nära din Jamaica-villa. Olika platser ger dig lite mer flexibilitet i vilka delar av öarna du vill bo på, och hur exklusiv du vill att din semester ska vara. Om du vill ha lite historia och glamour, välj då en plats där du enkelt kan ta dig till Duncan’s i Montego Bay. Silver Sands lockande stränder skyddas av ett rev som lämnar vattnet lugnt och utomordentligt blått. När du har tillbringat din tid på stränderna kan du promenera in i den lugna staden för en vandring innan du går för att se var Christopher Columbus son, Diego Columbus, är begravd och kanske pratar med några av de vänligaste lokalbefolkningen på ön.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar