Spektakulära Kochi-hotell

Hotellen i Cochin är kända för att erbjuda spektakulär utsikt över havet och stränderna. Dessutom bor turister på dessa hotell där de får en utsikt över den naturliga omgivningen. Bland alla hotell i Kochi kastar den här artikeln ljus över några av de bästa badorterna i staden. Dessa hotell är lämpade för människor av alla budgetar och är det bästa stället att njuta av den naturliga utsikten som Kochi har att erbjuda.

Det mest hyllade namnet på listan över strandhotell i Cochin är Hotel Taj Malabar. Detta 5-stjärniga lyxhotell är bäst för både fritids- och affärssemestrar. Hotellet ligger på Willingdon Island och erbjuder fantastisk utsikt över hamnen och stadens bakvatten. Detta hotell erbjuder oklanderlig service och är en kedja av Taj Group of Hotels och ståtar med elegant inredning och modernaste bekvämligheter.

Näst på tur är Casino Hotel, som också ligger på Wellingdon Island och är naturskönt beläget mellan staden Ernakulum och Fort Kochi. Härifrån kan du njuta av magnifik utsikt över havet. Detta hotell fungerar som en utmärkt plats för affärsevenemang och turister på en fritidssemester kan också njuta av det bästa av bekvämligheterna som erbjuds av hotellet. Hotellen har också båtar av ett ayurvediskt center i internationell klass, där gästerna kan få olika föryngringsterapier.

Sedan finns det Taj Residence som erbjuder utmärkt utsikt över havet, bakvatten, Cochins hamn och solnedgångar. Att bo på detta hotell är en underbar upplevelse eftersom det ligger lite från staden. Hotellet är bra för både fritidsturister och de krävande affärsresenärerna.

Några andra populära namn inom sektorn för badorter i Kochi är Le Meridian, Riviera Suites, Abad Plaza och Renaissance. Även dessa hotell ligger vid eller runt stränderna och har panoramautsikt över den naturliga skönheten.

Bland Hotell i Kochi, det finns många budget såväl som ekonomiska badorter också. Planera en vistelse i Brunton Boat Yard där man kan njuta av utsikten över deltat och floden dygnet runt. Abad Fort Hotel ligger nära staden och om du vill se några nöjen med fiske och palats, då är detta det bästa hotellet att vistas på.

Planera en vistelse på dessa badorter i Kochi som låter turisterna njuta av det bästa av naturen.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar