Symboliken bakom en ankartatuering och ankartatueringsdesign

Ankartatueringar var på modet för sjömän. Det var ofta symbolen för en mycket erfaren sjöman. Ankartatueringsdesigner är en av de äldsta typerna av tatueringar. Men med ett intresse för allt retro och chic har dessa kommit tillbaka till modet. I själva verket har retro tatueringar som helhet upplevt ett uppsving. Dessa retro tatueringsdesigner har kommit tillbaka till liv med nya mer levande tatueringsfärger, mönster och placeringar på kroppen. Denna trend har sitt ursprung på västkusten mestadels och har till och med blivit känd som west coast tattoo style.

Retroteman i tatueringsdesign är särskilt populära bland rockabillygruppen.

Så vad är symboliken bakom ankartatueringsdesignen? Medan de tidigaste formerna av ett ankare som används som en symbol går ända tillbaka till de tidiga kristna. De använde ofta ankaret som en dold symbol för korset. Detta användes ofta för att visa att de var kristna medan de undkom förföljelse från grekerna.

Symbolen blev mycket senare populär bland sjömän. Detta är ett ganska uppenbart samband här, eftersom sjömän ständigt använder ankare i sitt arbete.

Ankartatueringsdesignen har blivit en symbol för stabilitet och en stark grund. Det kan också betyda en pojkvän, flickvän eller betydande annan i någons liv. Du ser att en man kan få en ankartatuering för att visa att hans flickvän är stabiliteten i hans liv.

Dessa har blivit allt populärare för kvinnor att få och de placerar dem ofta precis under nyckelbenet till höger på vänster sida.

Så ankartatueringen är en fantastisk tatuering med massor av symbolik och historia bakom sig. Om du letar efter något som påminner dig om att hålla dig jordad eller vill symbolisera en särskilt stabil eller jordad relation som du har så kan en ankartatueringsdesign vara något att titta närmare på.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar