Hej mitt namn är Giorgos Patiniótis och är grekisk medborgare. Jag gör detta vittnesbörd för att rädda och hjälpa dem som blivit lurade eller de som inte har möjlighet att få lån av pengar från en bank. Jag är änkeman med 3 barn och sedan min frus död har jag hamnat i svårigheter. Jag hade många skulder att betala och jag har ingen som kan hjälpa mig. Jag frågade mina grannar, mina vänner och flera andra men ingen av dem hjälpte mig och problemen och svårigheterna blev svårare och svårare. Jag ansökte också om penninglån i flera banker men jag uppfyllde inte de villkor som bankerna ställt på mig. Vad som är värre med allt detta är att jag svarade på några låneerbjudanden på Internet och blev lurad två gånger. Så jag fortsatte min forskning och av Guds nåd läste jag ett lånevittnesbörd som talade om en ärlig och seriös man vid namn Fengler HATMUNT. Av nyfikenhet, trots mina tvivel och svårigheter, kontaktade jag denna herre. Eftersom Gud aldrig glömmer dessa barn, kunde jag få ett lån på €35 000 från den här mannen. Jag garanterar dig att jag fick lånet först förra veckan och tack vare dessa pengar betalade jag mina räkningar och reglerade alla mina skulder och jag lever ett mycket lyckligt liv med mina barn. Det är sant att jag gick med på att betala några avgifter men jag är tacksam över att för första gången ha hittat en så ärlig långivare. Så om du också behöver ett pengarlån, oroa dig inte längre. Jag råder dig starkt att kontakta den här mannen för att få total tillfredsställelse. Här bifogas hans mejladress och whatsapp-nummer.

fenglerhartmunt@gmail.com

+351927483936

Önskar L formad flytande betongbrygga i trä. Nya kättingar och fundament finns men vill byta ut bryggan som är sliten och delvis skadad. 13 meter i vardera del x ca 3 meter.

Hej! Vi behöver fylla på med sand till sandstranden hos oss på nordöstra Ljusterö. Ca 30 meter bred strand. Med vänlig hälsning, Mark

Hej, jag undrar vad det skulle kosta att påla 2 stycken pålar för fölängning av befintlig brygga som ligger på gådö utanför älgö nacka.
Tacksam för snsbbt svar.
Mvh
Bengt Åsling

Vår samfällighetsbrygga har ca 30 på nacken och måste bytas ut. Det vi önskar är en av samma storlek på ca 45 m med 20-talet båtplatser (med Y-bommar). Samma plats och med den enda skillnaden att den första fasta delen måste förlängas så att den första flytande sektion (som numera till del ligger mot botten) placeras cirka fyra meter längre ut.
Tanken är att vi ska ha en ny brygga på plats senast våren 2025 men det kräver ett antal stämmobeslut innan dess.
Tanken är att vi ska ha en ny brygga på plats senast våren 2025 men det kräver ett antal stämmobeslut innan dess.

Ring eller maila gärna så kan jag bistå med litet mer information.

Mvh

Jonas Cohen