Topp 5 exklusiva resorter med pooler värda att se

Vädret blir varmare för varje dag, och vi är säkra på att några av er funderar på att tillbringa semestern antingen på stranden. Men vad de flesta resenärer förbiser är att förutom stränderna finns det också några pooler på exklusiva resorter över hela världen som är värda att se. Vi tog fram en lista över de fem vackraste poolerna i världen, ifall du vill hoppa över stranden i sommar, för en omväxling.

Den mätlösa poolen i San Alfonso Del Mar i Algarrobo, Chile.

Den här tar sig lätt till topp fem, eftersom den är den största poolen i världen. Varje år besöks det av flockar av turister på grund av utsikten, det orörda vattnet och den böjda servicen på hotellet.

Poolen på The Velassaru Resort på Maldiverna

Förutom den lyxiga strandupplevelsen den erbjuder, kommer poolen på The Velassaru definitivt att höja ribban när det gäller resor och fritid, särskilt med infinitypooler. Den fantastiska utsikten över havet är bara en sak att njuta av, men illusionen av att den privata poolen är en del av havet är en annan.

Blue Lagoon Geothermal Resort pool i Grindavík, Island

För turister som letar efter en unik upplevelse bör Blue Lagoon Geothermal Resorts pool vara en del av deras bucket lists. Det anses vara de mest besökta attraktionerna på Island. Detta är ingen överraskning för med resortens utsökta landskap och geotermiska vatten som rinner genom poolerna, erbjuder resorten en distinkt sken av att återansluta sina gäster till naturen.

Poolen på Hanging Gardens Ubud Hotel i Bali, Indonesien

Bali är fortfarande en av de bästa destinationerna under sommaren på grund av dess populära strand och underskattade orter. En av dem är Ubud Hotel, som har en exotisk hängande trädgård som kan beskådas medan du hänger vid en av de vackraste poolerna i världen, medan du smuttar på gurkcocktails.

Infinitypool i Singapore på Marina Bay Sands exklusiva resort

För upptagna personer i Singapore som har svårt att få tid för resor och fritid, verkar infinitypoolen på Marina Bay Sands resort vara ganska pittoresk för en snabb lösning. Beläget i hjärtat av staden, erbjuder det en spektakulär utsikt över staden som alla – oavsett om de är medborgare, expats eller turister – säkert kommer att uppskatta.

Att uppskatta skönheten i en destination behöver inte alltid vara naturligt – ibland är den vackraste platsen skapad av människan, till exempel de utsökta poolerna i dessa exklusiva resorter.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar