Typer av skidboende är Les Arcs

Les Arcs är en utmärkt bas för en skidsemester i regionen Paradiski i de franska alperna. Resorten är uppdelad i flera områden med namn efter deras höjd i meter över havet, Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 och Arc 2000.

De högre höjdområdena från 1950 och 2000 är effektivt samlokaliserade och erbjuder större närhet till skidområdet och har även större chans att snöa på orten. Medan de olika höjderna erbjuder olika nattliv och transporter är det relativt liten skillnad mellan boendealternativen.

Det finns ett stort utbud av boendealternativ i Les Arcs, allt från studiolägenheter till 4-stjärniga hotell, till stora stugor för 16 gäster.

Hotell.

Det finns flera hotell i Les Arcs, främst 2- och 3-stjärniga (det finns 6 respektive 8 av dessa), det finns ett 4-stjärnigt hotell i Les Arcs 1950, Radisson Blu Resort, Arc 1950. Hotell erbjuder möjlighet att få tillgång till restauranger , en bar samt sport- och fritidsaktiviteter utan att behöva lämna byggnaden. Du kommer inte att ha samma integritet och exklusivitet som en lägenhet eller stuga – att behöva dela pool, bar och andra faciliteter med andra gäster, och kan ha extra kostnad för hotellmat och dryck, men den sociala sidan av ett hotell också eftersom det bättre läget närmare hissarna kan räcka som kompensation för vissa.

Lägenheter.

Det vanligaste boendet i Les Arcs är skidlägenheten. Med dussintals tillgängliga på varje höjd är de verkliga utmärkande funktionerna att förfina genom de extra extrafunktionerna som finns tillgängliga. Till exempel har 86 % av lägenheterna i Les Arcs en balkong, medan fantastiska förbättringar som en bastu är mer sällsynta – vår forskning tog bara upp 9 lägenheter med bastu. Den här typen av godis är mycket användbar efter en dag med hårt arbete i backen.

Du har också möjligheten att tillgodose mat eller självhushåll. När det gäller lägenheter majoriteten av lägenheter i Les Arcs har självhushåll – detta är vettigt när du tänker på storleken eftersom många lägenheter skulle vara för par, som med största sannolikhet skulle njuta av avskildheten av att laga mat och äta tillsammans. Det finns gott om butiker och restauranger i Les Arcs för självhushållsgäster.

Chalets.

Börja med alternativet catered kontra självhushåll – Chalets erbjuder fler valmöjligheter jämfört med lägenheter när det gäller catering – vanligtvis större stugor som är värd för grupper och familjer erbjuder ett cateringalternativ, så att du kan ha självhushåll enligt vad du föredrar, men du kan också dra nytta av att välja att ha en stuga med catering så att du kan fokusera på skidåkning och avkoppling.

Chalets erbjuder mer utrymme, både vad gäller antalet gäster de kan ta emot, men de erbjuder vanligtvis ett rymligt kök och vardagsrum, med öppen spis för uppvärmning efter en dag i backen. Chalets erbjuder en mer hemtrevlig känsla även om du ofta betalar för det större utrymmet genom att vara belägna längre bort från skidliftarna – detta beror på att de större byggnaderna av hotell och flerbostadshus vanligtvis dominerar liftens sida.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar