Vikten av ankartext i SEO

Det finns många sökmotoroptimeringstaktik som används över hela världen. Nybörjarna inom SEO-området kan börja med optimering av webbsidor som har sin personliga företräde inom SE-rankingalgoritmen. En liten advent till sökmotoroptimering har redan nämnts i det avslutande ämnet.

On-page optimering erbjuder helt och hållet med optimering av inredningselement som motsvarar innehållsmaterial, metataggar, symbol- eller symboloptimering etc. All smart skriven kod med rätt On-page-optimering kan bara hjälpa dig att få rätt sökranking. Den andra är optimering utanför webbsidan som tar hänsyn till de yttre komponenterna som motsvarar osäkra länkar.

Off-page optimering är en av de viktigaste faktorerna inom sökmotoroptimering, det är nyckelfaktorn som avgör att webbplatserna rankas högt i sökmotorerna. Att bygga in-bound länkar från relevanta webbplatser till dina webbplatser kommer verkligen att hjälpa dig att rankas högt. Länkbyggande kan göras på många sätt som forumdeltagande, blogginlägg och kommentarer, artikelskrivning, sociala bokmärken och många fler. När du använder dessa länkbyggande tekniker är det viktigaste som bör tas till vara ankartexten.

Anchor Text är en av huvudfaktorerna som bestämmer rankningen av webbplatsen, det är texten eller frasen som vi lägger till som referens till vår länk. Du får lägga till ett sökord eller en sökordsfras som ankartext, som fungerar som en klickbar textlänk. Denna textlänk låter användarna ge en ungefärlig uppfattning om vad länken leder till och dirigera den till webbplatsen.

För att placera sökorden i ankartexten bör vi hitta det bästa sökordet som passar din webbplatsnisch. Det finns många verktyg som finns tillgängliga på nätet för att kontrollera konkurrensen mellan sökord som Google AdWords sökordsverktyg.

Vikten av ankartext har citerats många gånger av Google och många andra sökmotorer. Vi kan lätt hitta dess betydelse genom att googla på ordet ”Klicka här” och vi kan se att det första resultatet som kan dyka upp kommer att vara av Adobe Reader; Anledningen till detta är att många webbplatser ger IBLs (In Bound Links) till nedladdningssidan för Adobe Reader och majoriteten av Anchor-texterna lyder ”Klicka här”.

Så om du verkligen är intresserad av att få dina webbplatser i hög SERP, bör du hitta nyckelordet som relaterar till din nisch. När det kommer till Off-page-optimering är ankartext verkligen viktig för ökningen av ett visst sökord.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar