Visar din träskeppsmodell

På vårt fartygsmodellföretag anser vi att efter att ha tillbringat 300 timmar med att bygga en fartygsmodell, bör modellen i sig vara stjärnan i showen och visningsmaterialet som används bör ta ett baksäte om det inte ska visas i ett diorama som en torrdocka .

Displaybasen kan vara gjord av trä eller akryl. Om du väljer trä ska det vara ett massivt stycke äkta trä kontra MDF snyggt fräst men inte utsmyckat och avslutat i en dämpad glans. Ett annat alternativ skulle vara ett klart akrylblock.

Montering av modellen på displaybasen kan göras på flera sätt. Vårt företag tror inte på att invadera kölen och skrovet på en fartygsmodell med en skruv eller bult.

Icke undvikande skärmstöd kan vara vaggor, stöd eller magneter.

Vaggor kan vara gjorda av trä, akryl eller trådarmaturer. Vaggans design bör vara så minimal som möjligt och placeras så lågt på skrovet som praktiskt möjligt.

Stöd kan göras av klar akrylstav, böjbar tråd eller träpinnar.

För klara akrylstavar bör den ände som berör skrovet vara gering. Displaystöd för att presentera ditt konstverk utan att borra ett hål genom fartygsmodellkölen. Vi har utvecklat den här produkten så att den inte äventyrar din modell eller tar bort från din skeppsmodell när någon beundrar den. Produkten är gererad, målbar och kan limmas på basen vid behov.

Sällsynta jordartsmagneter är intressanta och används i museets utställningar så mycket som möjligt. Om du installerar en SmCo- eller NdFeB-magnet av rätt storlek i modellfartygets skrov och sätter in en i träbasen kommer att hålla modellen på plats. När magneten har satts in och epoxiderats i träbasen kan en tunn träfaner limmas över den så att den i princip försvinner.

Naturligtvis om du inte har något emot att borra ett hål i kölen på ditt modellfartyg, finns det ett antal typer av piedestaler du kan använda. En svarvad mässings- eller träslitsbas är den vanligaste. Om du använder den här typen av piedestal bör de ha olika höjd för att ge din modell en mer realistisk inställning.

Precis som med många variabler när du bygger ett modellfartyg, innan du börjar bygga, bör du bestämma hur du ska visa det så att metoden du använder kan integreras i bygget allt eftersom.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar