Wildlife of Treasure Island Florida

Treasure Island, Florida är en vacker strand som kryllar av ett brett utbud av vilda djur. Från havslivet till reptilerna, det finns ett överflöd av varelser för naturälskaren att njuta av. Oavsett om du är på humör för att bara titta på strandens djursamhälle eller vill haka på några av de lokala fiskarna, är Treasure Island ett bra ställe att ge dina önskningar. Många av arterna kan observeras utan att någonsin behöva lämna stranden, men de som ger sig ut på båtar stöter på ett ännu bredare utbud av fantastiska varelser.

Fisk – Eftersom Treasure Island är en strandgemenskap, finns det uppenbarligen en mängd olika arter som lurar runt vattnet. Mexikanska golfen är en av de bästa ställena att tillbringa en dag med att antingen snorkla och titta på alla undervattensvarelser eller sitta med din stång och fånga några av dessa läckra fiskar. Några av de fiskarter som normalt finns i dessa vatten inkluderar:

 • Grupperare
 • Snapper
 • Kungsfisk
 • Cobia
 • Tillåta
 • Flundra
 • Pompano
 • Tarpon
 • Barracuda
 • Blacktip Sharks
 • Spansk makrill

Däggdjur – Det finns mycket mer än bara fisk som strövar runt i Treasure Island-området. Det finns en mängd olika däggdjur som också kallar denna underbara strandgemenskap för sitt hem. Många människor älskar att komma till St Pete för att få en glimt av de vackra delfinerna och sjökåkarna. Delfiner är en av de mest eftertraktade attraktionerna för många turister som besöker området. Det som är bra är att de flesta turister har tur eftersom det är extremt enkelt att få se en delfin runt Treasure Island. Delfinerna älskar leken och visar upp sig i vattnet och är vanligtvis till och med lätta att upptäcka från stranden. När du är ute på en båt under sommarmånaderna är det inte ovanligt att en flock med delfiner simmar bakom din båt. Manater är en annan varelse som människor alltid älskar att passa in i deras sightseeing. Även om det är något mer svårfångat än delfinen, är det inte ovanligt att få en skymt av en av dessa ”havskor”.

Reptiler – Det finns ett brett utbud av reptiler som kallar detta område i Florida hem. Det finns uppemot 45 olika arter av ormar i delstaten Florida, både giftiga och icke-giftiga. Florida är också hem för ett fåtal sorter av havssköldpaddor, den vanligaste av dem är Loggerhead Turtle. Floridas stränder är hem för 80% av Loggerheads i USA och så många som 68 000 bon kan hittas i Florida varje år!

Med ett överflöd av vilda djur runt om i staten, kan Florida vara en underbar plats att observera naturen. Treasure Island och Gulf Coast har en unik grupp djur och ingen som älskar naturen bör missa dessa vackra varelser. Kom alltid ihåg att inte störa djurlivet och låt dem leva och föda naturligt, så många generationer i framtiden kan njuta av deras skönhet.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar