Yachtcharter i Seychellerna

Hur skulle du vilja åka någonstans där du skulle kunna garantera att temperaturen skulle hålla sig svävande mellan 75 grader och 86 grader hela året? Någonstans där du kan segla på några av de klaraste blå vattnen i världen och se både de vackra länderna i Afrika och Spanien? Du kan göra just det, på en yachtcharter på Seychellerna och en yachtcharter på Mallorca. Dessa öar är tillräckligt nära, att du under en semester kan säga att du har upplevt både den spanska kulturen och den afrikanska kulturen.

Yachtchartern på Seychellerna kommer att se dig exponeras för en önation som omfattar en skärgård, eller ögrupp, som består av 115 olika öar, eller fler. Denna ögrupp ligger i Indiska oceanen och ligger öster om det afrikanska fastlandet och nordost om ön Madagaskar. Ögrupperingen består av 42 öar som mestadels är granit och 2 korallsandhålor som ligger norr om granitöarna, och det finns 29 korallöar väster om granitöarna och ytterligare 13 korallöar som skulle ligga söder om sydväst om granitöarna. De andra öarna i gruppen är faktiskt upphöjda korallöar som ligger väster om Aldabra-gruppen av öar som är en del av de 13 öarna i söder. Att segla dessa vatten gör att du kan se alla dessa vackra öformationer.

På en yachttur på Mallorca, utanför Spaniens kust, kommer du också att se skönheten i ett blått hav och öformationernas underverk. Du kommer att exponeras för några av de bästa dykvattnen du någonsin kan föreställa dig, utanför dessa två ögrupperingar, med naturliga underverk som korallformationer, vilket gör landskapet du tar i hisnande, i form och färg.

När du ger dig ut på öarna kommer du att exponeras för inhemsk kultur som är både fängslande och förtrollande. Öborna lever ett långsammare liv än de flesta av resten av världen, och även om vissa av deras seder verkar bisarra, eller konstiga för oss, är de seder som skapats från år av levnadslektioner och gått i arv genom generationerna. När du har ett chartrat fartyg som är stort nog att sova på kan du lämna torrt land bakom dig när du gör dig redo.

De roliga dagarna med dessa seglingssemester kommer att ge vika för fridfulla nätter på yachten. Tillbaka på båten kommer du att njuta av det öppna vattnets skönhet och havets ljud medan du kyssas av vindarna från vattnet.

Om du väljer att sova på hotell kan du fortfarande hitta fartyg att hyra för dagsturer på vattnet. Du är ansvarig för denna semester, så njut av den på ditt sätt.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar