En Samoa-semester där storhet möter överflöd

Officiellt kallad som den ”oberoende staten Samoa”, Samoa är en populär och ofta besökt grupp av öar i södra Stilla havet. Samoa är en grupp på totalt 7 öar, av vilka Upolu är den mest befolkade och är värd för många av de turister som besöker landet. Varje ö i Samoa är tydlig och erbjuder många pittoreska vyer för turisterna.

Den skräddarsydda naturliga skönheten i Samoa och orörda stränder kommer att beröra ditt hjärta och få dig att besöka platsen om och om igen. De massiva dalarna och de två vulkaniska bergen som har täckts av den grönskande tropiska regnskogen som erbjuder den mest majestätiska upplevelsen kommer att förvåna dig. De orörda sandstränderna och fransarna över och under vattnet låter dig känna dig väldigt nära naturen.

Samoa är värd inte bara en fantastisk kustlinje med blå laguner, andra små öar är också utspridda runt de större Upolu och Savaii, och bildar därmed den samoanska skärgården. Dessa öar är hem för lokala livsmiljöer, fantastisk flora och fauna. Det finns vissa öar som är helt isolerade utan någon livsmiljö, men dessa öar erbjuder de vackraste sorterna av flora och fauna som du någonsin hade kunnat föreställa dig. En semester på Samoa är aldrig komplett om du missar chansen att se de forsande vattenfallen som rinner nerför de karga bergen, majestätiska grottor, blåshål och mangrove.

När du är i Samoa kan du ägna dig åt många vattensporter som snorkling, dykning, surfing, fiske och mycket mer. Förutom detta kommer du att kunna göra vandringsturer i de tropiska regnskogarna.

En Samoa semester som erbjuder tropisk miljö, grönskande omgivningar, korallrev och lugna stränder som kan hjälpa dig att hitta den lugn och ro du letar efter. Samoa erbjuder olika boendealternativ även om turister ofta älskar att bo i de öppna strandhyddor som kallas fales, vilket ger dig en glimt av den lokala samoanska livsstilen.

Klimatet på Samoa är varmt och fuktigt men vanligtvis med en svalkande havsbris som gör strandlinjen till den bästa platsen att hänga på. Den bästa tiden att besöka landet är mellan juni och oktober. En kall Vailima Beer (den lokala prisbelönta ölen) är fantastisk att njuta av efter en hektisk dag på stranden.

När du planerar en semester i Samoa hittar du massor av information på nätet om platsen. Det finns många hotell och resorter på ön som erbjuder fantastiska faciliteter till överkomliga priser. De erbjuder vanligtvis paket och reseerbjudanden som låter dig njuta av det mesta med minimalt krångel. I slutändan, om du letar efter platsen som erbjuder natursköna vyer, fantastiska omgivningar och en perfekt glimt av samoansk kultur och livsstil, är Lusia’s Lagoon Chalets ett perfekt val.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar