Topp 5 sevärdheter i Singapore

Singapore City fylld av en unik blandning av malaysiska, kinesiska, indiska och västerländska kulturer erbjuder resenärer en fantastisk kulturell upplevelse i vad som kan beskrivas som en av Asiens renaste och effektivaste storstäder. Tågen går i tid, trafikstockningar dyker knappt upp och föroreningarna är obefintliga.

Så förutom att injicera lite kultur i din resa, prova lite nytt kök och njuta av det tropiska klimatet, vad finns det att göra när du besöker Singapore?

Här är mina fem bästa attraktioner i Singapore:

Marina Bay Sands Resort & Skypark

Från och med en stor, är Marina Bay Sands ett absolut måste. Den näst dyraste byggnaden i världen, den kombinerar underhållning i världsklass, en takpark som sträcker sig över de tre byggnaderna samt världens största infinitypool på taket.

Marina Sands är den i särklass bästa platsen för hisnande utsikt över hamnen och staden från världens största fribärande observationsdäck, och om hungerstrejker slår sig till ro för en underbar måltid på en av många restauranger, lös det genom att utforska över 800 000 kvadratmeter med detaljhandel Plats.

Singapore Zoo

Ansett som en av världens bästa, erbjuder Singapore Zoo en fantastisk upplevelse för djurälskaren. Ät frukost med vilda djur, åk på en elefants rygg eller utforska de naturliga hägnen med över 2530 djur. Se sällsynta djur som de vita tigrarna eller ringstjärtade lemurer som strövar fritt.

Djurparken har också en dedikerad våtzon med badkläder att köpa som erbjuder en uppfriskande nedkylning i vad som säkerligen kommer att bli varmt tropiskt väder.

Little India och Sri Veeramkaliamman-templet

Upplev det indiska livet i Singapore-stil. Besök kryddhandlare, shoppa saris eller besök fantastiska hinduiska tempel, som det färgglada Veeramkaliamman-templet tillägnat gudinnan Kali, guden Shivas hustru. Beläget mitt i Little India, är det det äldsta och ett av de mest populära hinduiska templen i Singapore.

Engelsktalande guider finns tillgängliga för vandringsturer, som guidar dig genom några av Singapores mest livliga gator samtidigt som de berättar om Brittiska Ostindiska kompaniets historia.

Sentosa Island

En historisk fästningsö från 1800-talet blev semesterort; Sentosa Island är en attraktion i världsklass för äventyrslystna. Hela norra fronten består av en Universal Studios nöjespark och ön rymmer många andra spännande attraktioner som Megazip Adventure Park, Skyline Luge som ett kasino, en golfbana och fantastiska stränder.

Orchard Road

Hem till Singapores elit, var den berömda Orchard Rd en gång kantad av peppar- och muskotplantager. Idag har huvudattraktionen formen av otroliga köpcentrum, restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Lätt en av Singapores mest aktiva turistattraktioner för dem som tycker om att vara ute efter mörkrets inbrott.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar