Värm upp till gjutna öppen spismantel i sten

Det finns många eldstadsalternativ att välja mellan. Från trä till marmor eldstäder, det finns ingen ände på hur du kan inreda ditt hem, när det kommer till spishällar. The Stone Fireplace Mantel är ett säkert val som ger dig drömhuset som du alltid har önskat. För den traditionella eldstadsmanteln, tillverkad av mästerhantverkaren, behöver du inte leta längre än eldstäder i sten. Dessa eldstadshyllor kan specialdesignas för att passa alla tider, oavsett om du föredrar en viktoriansk eldstadsmantel eller en renässansreproduktion. Gjutsten kan poleras för att ge dig den färdiga faner av båda dessa stilar, eller gå för en standard antik finish. Du kommer att bli förvånad över resultatet. Sandsten är kanske den enklaste av alla ytor att arbeta med, ändå är den hållbar och du får en oväntad finish på din eldstad. Från en delikat designad mantelhylla till pelarna på din spishylla, du kan förvänta dig en fantastisk finish.

  • Travertin textur öppen spis
  • Öppen spis i sandsten
  • Sten Surround

Specialdesignade eldstäder i gjutsten är utsökta. För en överdådig utomhusspis till en inre spis med korintisk manteldesign, kan gjuten sten åstadkomma en rad olika utseenden. Du kan till och med använda mer än en stil i din design. Med eldstäder i gjutsten har du en stor bredd, vilket gör att du kan designa den mest lämpliga eldstaden för ditt hem. Kalksten eller sandsten, som den annars kallas, är känd för sin användbarhet bland både entreprenörer och arkitekter, extremt populär. Generellt finns det tre texturer som vanligtvis används.

Travertinstrukturen är en textur som simulerar natursten. Den är ojämn och gropig och liknar en delikat antik finish. Denna textur ger rikedom till designen och är perfekt för kopior av antika eldstäder. Sandstensstrukturen är obefläckad, slät och ger dig en överdådig finish beroende på vilken faner du önskar. Denna textur är lämplig för mer moderna och strömlinjeformade eldstäder. Den antika färdiga texturen är den perfekta finishen för de viktorianska eldstäderna och sådana föremål som är fantasifulla och får oss att resa in i det avlägsna förflutna. Med denna textur kommer du att möta den ”gamla världen” utan att lämna ditt vardagsrum. Oavsett vilken konsistens, gjutsten spis mantel, kommer att komplimentera ditt hem, oavsett storlek. Sten består av naturliga kalksten, cement och sandaggregat som krossas och formas till vilken design som helst. Pigment och speciella tillsatser läggs till mixen, så din finish kommer aldrig att blekna, utan åldras graciöst, vilket ger dig en känsla av natursten.

Den är också typiskt stark och spricker garanterat inte. Sten är 100 procent obrännbart, vilket är viktigt i ett eldstadsmaterial. Materialen som används är av hög kvalitet för att säkerställa att du får det bästa värdet. För en klassisk eller modern design kan du förlita dig på gjutna eldstäder i sten för att konsolidera värmen och inredningen i ditt hem. För den fulländade looken, strömlinjeformad eller perfekt åldrad, beroende på Cast Stone. Dessa eldstäder kommer att överträffa alla dina förväntningar.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar