Ångrum och hälsa – påverkar de jästinfektioner?

Om du vill veta effekten av ångbad på hälsan på svampinfektion så är den här artikeln för dig. Den här artikeln kommer att diskutera anslutningen av jästinfektioner och ångrum. Denna idé är baserad på ett e-postmeddelande från en läsare. Hon har ett par frågor. Hon vill veta om att sitta i ett ångbad eller bastu påverkar jäst. Hon älskar att gå till gymmet och njuta av att sitta i ångbadet eller bastun tre gånger i veckan. Men hon märker att efter att hon har varit i ångbadet eller bastun börjar hennes candidiasis uppträda.

Hon vill också börja med en jästfri diet. Hon undrar var på internet hon kan få tag i listan.

Om du har en liknande situation som hon, här är min åsikt om det. För den jästfria dieten kan du gå till William G. Crooks webbplats, som skrev The Yeast Syndrome (som är en riktigt bra bok). Boken har en mycket omfattande dietplan. Jag är säker på att det kommer att göra gott för dig.

När du tar varma, ångande duschar för länge, om många av dina symtom börjar verka, spekulerar jag att det kanske beror på att ditt hus har mycket mögel och att det hamnar i ångan.

Om ditt kranvatten är klorerat gör värmen från en varm dusch också att klorgas avges i små mängder. Du andas in klor medan du står i varm dusch. Om du har en intolerans för att hantera klor som många i candida/nedsatt immunförsvar har, kommer du att må dåligt när du kommer ut ur en lång varm dusch. Skaffa ett bra filter för duschhuvudet så kanske du löser dina problem med varma duschar.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar