Dubai Freehold Fastigheter

Teoretiskt sett var Dubai det första emiratet i Förenade Arabemiraten som engagerade sig i egendom. För sex år sedan gick Dubais regering med på att ge utlänningar en option att ha ett 99-årigt hyresavtal för en viss Dubai-fastighet.

Men i maj 2002 utfärdade kronprinsen av Dubai, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoom, ett dekret som gav utlänningar fria händer att köpa egendomar på egendom i Dubai. Enligt experterna startade detta drag fastighetsboomen i Dubais bostadsfastigheter.

För närvarande är egendom i Dubai begränsad till områden i Bur Dubai. Detta är området där Dubai knyter an till Abu Dhabi. Sheikh Zayed Road, Dubailand, Jumeirah och Jebel Ali ligger i närheten av Bur Dubai.

Emaar fastigheter

Emaar Properties anses allmänt som Dubais största fastighetsbolag. Faktum är att Emaar Properties var det första företaget som kom in på egendom. Några av deras projekt nämns nedan:

Burj Dubai

Burj Dubai är världens högsta torn omgivet av en kombination av kommersiella, bostads- och hotellkomplex.

Dubai Marina

Dubai Marina är den största konstgjorda marinan i världen. Dessutom är Dubai Marina också en av världens största masterplanerade strandnära utveckling. Enligt medierapporter kommer den första etappen av Dubai Marina-utvecklingen att bestå av sex lägenhetstorn vid vattnet, nämligen Sahab Twin Towers, Marina Crown, Manchester Tower, Al Seef Tower och 64 lyxvillor.

Golftorn

Golf Towers är i grunden två höghustorn för bostäder som kommer att ha utsikt över Emirates Golf Club.

Al Nakheel Properties

Al Nakheel Properties är det mest kända fastighetsbolaget i Dubai som drivs av en regering i Dubai.

Några av deras projekt nämns nedan:

Palmöarna – Palmöarna är kända som världens åttonde underverk tack vare sin natursköna skönhet. Palmöarna består av Palm Jumeirah, Palm Jebel Ali och Palm Deira.

The World – The World är en samling av 300 konstgjorda öar byggda vid Dubais kust.

Jumeirah Lake Towers – Beläget mellan Interchange 5 och 6 utanför Sheikh Zayed Road, består Jumeirah Lake Towers av 45 unikt designade torn. Det bästa med Jumeirah Lake Towers är att det finns enorma konstgjorda sjöar och vattendrag i området som ger det en extra skönhet och värde.

International City – International City ligger i Al Warsan och är en ganska bra fastighetsinvestering. Inte bara International City lockar många turister utan erbjuder också affärsmöjligheter. Bostadsdelen av International City består av studiolägenheter, lägenheter med ett och två sovrum.

Dubais fastighetsmarknad sätter standarden för fastighetsutveckling över hela världen. Med utvecklingar som Dubailand och The World på väg att slutföras, råder det ingen tvekan om att Dubais fastighetsmarknad kommer att förbli en idealisk plats för investeringar under de kommande åren.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar