Fem fantastiska salsaskor att se upp med under våren 2011

Dansgolvet kommer säkerligen att värmas upp eftersom fem fantastiska designergjorda salsaskor säkerligen kommer att skjuta sig ut denna vårsäsong.

Röda nattskor

Ingen man kan motstå en trevlig salsadans med dig när du bär denna Nicholas Kirkwood för Pollini-känga i en förtjusande röd nyans. Du kan rocka några sexiga danssteg utan rädsla för felaktiga remmar eftersom dina fötter är helt täckta.

Fashionista Salsa skor

Försök att förvåna din publik med denna unika McQueen Wedge. Detta är perfekt för en salsadans med ensam tema. Publiken kommer definitivt att imponera när du tar på dig dessa skor, men priset sjunker onekligen.

De stilrena skorna

Klackar med cirka 3 till 4 tum förlänger inte bara dina ben och accentuerar dina vadmuskler utan det kan hjälpa dig att utföra dina sexiga rörelser perfekt. Denna sexiga och snygga ASOS-mula är perfekt för en salsadans med enkla och sexiga rutiner.

De gnistrande ballerinaskorna

Dessa glittrande 3-tums Miu Miu salsaskor är perfekta för ett salsanummer med sagotema. Du kan bekvämt utföra andningsrutiner utan att oroa dig för att den kan glida av eftersom den håller perfekt om dina fötter.

De kändisinspirerade salsaskorna

Inget slår Loubotin-skor när det kommer till kändispopularitet. Men du kan fortfarande rocka dessa skor på dansgolvet om du har gott om pengar på ditt bankkonto. Låt bara inte din partner trampa på din sko för han kommer säkert att vråla av smärta med denna taggiga metallskodesign.

Vad väntar du på? Ta en nu och ”salsa” hela natten!

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar