Fiskeplatser i de stora sjöarna i Nordamerika

De tre framträdande sjöarna i Nordamerika är Lake Huron, Lake Erie och Lake Superior. Dessa är upptagna med gös och andra fiskarter. Det finns även guidetjänster på dessa tre sjöar. Men det beror också till stor del på vattentemperaturerna, vädret och vattnets tillstånd.

Isfiske

Isfiske är efterfrågat varje vinter under månaderna januari, februari och mars för det faktum att dessa tre underbara sjöar ligger i den norra delen av staten. En person skulle bara undra om vilken del man ska fiska efter gös, men fiskenyheterna hjälper till med vissa platser.

Lake Superior

Lake Superior är den första av de stora sjöarna. Det mest kända området att börja är vid Duluth Port i Minnesota. Walleyfiske som börjar vid denna del kan bero på vindarna. I vissa fall kommer de ostliga eller nordostliga vindarna att undvika att båtar avgår vid kajen. Detta händer för att vågorna är höga och vattnet är våldsamt.

Så det rekommenderas att prova St. Louis River och Bay-delen om denna plats inte är perfekt för att lämna kajen. Vattnet är lugnare och gös finns garanterat på ogräsbeläggningar och undervattensklippor.

Lake Erie

Lake Erie har tre gösfiskbassänger. Dessa är de västra, centrala och östra bassängerna. Dessa används för få bästa gösfiske. Den västra bassängen har få livlösa delar. Det finns dock en möjlighet att ha fler chanser i denna del om en fisklokator används.

Vissa gömmande gösar är synliga i reven, öarna och kanalerna. Några trevliga delar att börja är Oak Harbor, Port Clinton och Toledo. Det är också möjligt att börja på Kelly’s Island. En person kan söka det genom en bottenstudsare kommer att göra bra för att fascinera och fånga gös.

Central Basin

Det mest otroliga sommarfisket syns i den centrala bassängen. Det utmärkta djupet är ungefär sjuttiotre fot ner. Dessutom finns det en mängd olika platser att börja med att involvera Genève, Ashtabula, Cleveland, Eastlake och Vermillion. Gräsfiskarna är omgivna till denna plats under sommarsäsongen.

Dipsy Diver

Dipsy-dykaren är den fantastiska sak att tillämpa på denna plats. Människor kan sprite i mycket låg hastighet genom en dipsy dykare tillsammans med en Scorpion-sked. Det är tillåtet att använda en 30 pund flätad Spectra-undersökningslina. Detta skulle vara den oförglömliga fiskeupplevelsen under sommarsäsongen.

Östra bassängen av Lake Erie

Lake Eries östra bassäng för gösfiske kan komma från Pennsylvania-delen eller Dunkirk, New York-delen. Ett undervattensberg är där. Detta flyttar från Pennsylvania till New York. Människorna kanske såg några tio punds gös i sjöns sträcka. Dessutom har denna plats också några nackdelar på grund av vattnets renhet. Samtidigt tros gösarna vara rädda för båtarna.

Dessutom är det också möjligt att göra lite tomte under sommaren. Den kan fortfarande få bra storlek fisk. Det rekommenderas också att använda en masksele tillsammans med en Dipsy Diver. Så problemet med att få en gös är inte längre hända. Den perfekta fisketiden är dock tidigt på morgonen.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar