Hur man hittar den bästa Lake Texoma fiskeguiden

Hur hittar du den bästa fiskeguiden vid Lake Texoma?

Om du planerar en resa till Lake Texoma och vill Striper Fish med en bra guide, kommer här några tips som kommer att göra ditt äventyr till ett lyckat äventyr. Börja med en Google-sökning och var beredd på många val av fiskeguider. Du kan söka på ”Lake Texoma Fishing Guides” eller ”Lake Texoma Striper Guides” och få alla listor du behöver. Se till att boka 30-60 dagar i förväg. Lake Texoma är Striper Capital of the World och guiderna är uppbokade året runt. Om du bokar en flerdagarsresa se till att din Lake Texoma Fishing Guide förstår. Nu har du uppgiften att hitta en kvalitets Texoma Fiskeguide. Du hittar massor av Google Ads högst upp och längst ner på sidan. De flesta Texoma-guider betalar för annonser på Google!

Hur ser webbplatsen ut?

Åtta av tio Google-sökningar görs på en surfplatta eller smartphone. Om webbplatsen inte anpassar sig till din smartphone och texten och bilderna är små, gå vidare till nästa guide. Har webbplatsen en fiskerapport? Är fiskerapporterna uppdaterade? Om du hittar en fiskerapport som är två år gammal och sajten bara har två rapporter, gå vidare till nästa guide! Har Texoma Fishing Guides webbplats länkar till sociala medier? Om svaret är nej, hitta en annan kandidat. Om det finns länkar till sociala medier, ta en titt på dem. Hittar du inte många inlägg på Facebook, hitta en annan guide. Ta dig tid att läsa startsidan på guidens hemsida! Är innehållet läsbart eller låter det blandat och förvirrande? Spinnande innehåll är mycket vanligt på en guides webbplats, och rankning på Google är lättare med massproducerat spunnet innehåll.

Lake Texoma fiskeguider båtbilder

Texoma är en mycket stor sjö och kan bli svår att navigera när vädret blir dåligt. Se till att din Texoma Fishing Guides-båt är stor och säker. En 21-fots båt är standard, något mindre är inte säkert på Lake Texoma. Du ska spendera 4-6 timmar på Texoma med en guide, se till att båten är fin! Om du är en mästare på sportfiskare och bekant med fiskespön och rullar, fråga guiden vad han använder! De flesta bra Texoma fiskeguider kommer att ha denna information på sin hemsida, så leta efter den!

Sociala medier och Lake Texoma Striper Guider

Du kan hitta kundrecensioner på hemsidor och sociala medier, men det allra bästa sättet att hitta en bra recension är på Facebook. Inte en Facebook-recension, eftersom de är körsbärsplockade! Hitta ett fiskeguideinlägg och titta sedan på kommentarerna. De flesta kunder svarar på Facebook-inlägg. Meddela kunden och låt dem veta att du behöver en recension och funderar på att boka en resa. 9 av 10 kunder kommer att svara och låta dig veta hur bra eller dålig guiden var på sin resa.

Anpassa din Lake Texoma Striper-resa

När du har fått en lista med 10 möjliga Texoma Fishing Guides, ta fram din smartphone och börja skicka sms. Se till att din potentiella guide känner till följande:

1) Datum du vill fiska

2) Hur många sportfiskare i din grupp

3) Dina gruppers metekunskaper

4) Eventuella särskilda behov (barn, funktionshinder)

Om du mailar denna information kommer det att ta 2-3 dagar för ett svar, ett sms kommer att få ett snabbt svar. Vissa guider kommer att bokas, så se till att boka 60 dagar i förväg. Om du har en grupp fiskare med konstgjorda beten, boka inte en betesresa. Om du har neofytfiskare som helt enkelt vill uppleva Texoma, kan en betesresa vara bäst. Om du har barn, se till att din guide fiskar dem. De flesta Texoma-guider fiskar barn, men det är bättre att ta reda på det i ett sms och inte vid hamnen.

Lake Texoma, världens Striper-huvudstad

Texoma är ett av få fiske i USA där Striper reproducerar sig naturligt. Red River plockar upp salt nära Wichita Falls och för det in i Lake Texoma. Den höga salthalten och det rörliga flodvattnet låter Striper reproducera sig varje vår. Texas och Oklahoma har också Striper i Lake Texoma varje år! Texoma fördubblar Striper varje år och är ett fantastiskt fiske! Om du letar efter Memories of a Lifetime, boka ditt Texoma Striper Tips idag!

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar