Lakes of Cherokee Village, Arkansas

Denna sjögemenskap i Arkansas, Cherokee Village, är välsignad med 7 vackra Ozark-bergsjöar inom den 13 000 hektar stora utvecklingen. Varje sjö ägs och underhålls av Cherokee Village Suburban Improvement District (CVSID), som inrättades av den ursprungliga utvecklaren, Cooper Communities, för att ta hand om fastighetsägarens bekvämligheter. Alla våra sjöar är fullt utrustade med largemouth bas, crappie, havskatt och bluegill. Njut av fantastiskt, lågtrycksfiske någon av de 7 sjöarna i Cherokee Village, Arkansas.

Våra Arkansas Lakes:

Thunderbird – Det här är den största av sjöarna i Cherokee Village, Arkansas, på 264 hektar. Det är cirka 75 fot djupt vid dammen, med ett genomsnittligt djup på cirka 25 fot djupt och över 7 miles av kustlinjen. Det finns också en småbåtshamn på Thunderbird. Fastighetsägare (och deras familjer och vänner) kan njuta av fiske, båtliv och vattenskidor på denna orörda vattenmassa. Sjön är fullt utrustad med largemouth bas, crappie, havskatt och bluegill. Thunderbird har också en unik utmärkelse som den delar med sin systersjö, Sequoyah – de är anslutna! Det stämmer, du kan båta från den ena sjön till den andra.

Sequoyah – Med drygt 75 tunnland rankas den som den 3:e största sjön i byn. Det är cirka 55 fot djupt vid dammen och omfattar över 2,3 miles av kustlinjen. Ägare kan njuta av båtliv, enastående fiske och en privat strand på Sequoyah. Och om du blir på humör för att åka vattenskidor är det bara att åka båt till Thunderbird!

Omaha – Det här är den 2:a största sjön i Cherokee Village, och den har också en marina. På 139 tunnland och cirka 40 fot djup vid dammen, har den över 4,7 miles av naturskön strandlinje. Det otroliga fisket passar fint ihop med vattenskidåkningen och båtlivet som erbjuds på Omaha.

sjunger – Den här sjön är 65 tunnland stor med över 2,2 mil strandlinje. Njut av lugnt fiske vid denna sjö vid South Golf Course.

Navajo – Med 25 fot djup och 64 tunnland är Navajo knappt mindre än Lake Chanute, men den erbjuder samma fantastiska fiske med väldigt lite tryck.

Cherokee – 37 tunnland och nästan 1,5 miles strandlinje väntar på sportfiskaren på denna 40 fot djupa sjö. Det kryllar av fisk och du kommer att bli förvånad över bristen på konkurrens när du sjösätter din båt.

Aztec – Den minsta av alla Cherokee Village, Arkansas sjöar, Aztec är bara 19 tunnland. Men vad den saknar i storlek kompenserar den för i lugnt fiske. I grund och botten outvecklad, är detta verkligen en naturlig skönhet.

Kom och se själv vad som skiljer Cherokee Village åt. Ägande har verkligen sina privilegier. Dessa vackra, PRIVATA SJÖAR är bara några av de många bekvämligheter som fastighetsägare har.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar