Skäm bort dig åt Semarangs orörda skönhet

Den indonesiska staden Semarang är huvudstaden i centrala Java och en av de största städerna i landet. Denna stad ligger i den norra delen av centrala Java och är en bra blandning av javanesiska, kinesiska, indiska och arabiska kulturer. Semarang är en livlig stad och har goda förbindelser till omvärlden via sin Ahmad Yani International Airport som ligger nära stadens centrum. Härifrån finns regelbundna flyg tillgängliga dagligen till några av de stora städerna i Indonesien. Garuda Indonesia, Merpati Nusantara, Mandala Air, Adam Air, Batavia Air, Sriwijaya Air och Jatayu Airlines har dagliga flyg till Jakarta.

När det gäller internationellt flyg är flygplatsens enda internationella flyg tillgänglig för Singapore. Flygbolaget Garuda Indonesia erbjuder sitt flyg till Singapore fyra gånger i veckan. Denna stad är ansluten till Jakarta, Bandung och Surabaya också med tåg. Den vackra staden kan nås även via väg från Jakarta på 10 till 12 timmar med bil. Denna stad vinner popularitet som ett växande turistmål i Indonesien. För att underlätta och ta emot den framväxande skaran av människor har staden introducerat många nya resorter och hotell i Semarang, så att gästerna kan njuta av en bekväm semester

Semarang är omgivet av kullar på alla sidor som erbjuder fantastisk utsikt över havet, risfälten, hamnen och staden. Några av de gamla delarna av staden har byggnader från den holländska kolonialtiden som fungerar som några av stadens stora attraktioner. Det traditionella Wajang dockspelet är en annan intressant sak här att se upp med. Jepara, en liten plats nordost om Semarang, är en annan intressant plats för dagsutflykter. Denna plats med sina vackra stränder och ett portugisiskt fort drar mycket publik. Kudus och Demak är två andra attraktioner som kan ses på vägen till Jepara.

Semarang är ett livligt administrativt och affärscentrum och de flesta av stadens kontor, affärsdistrikt och industriområden är koncentrerade till det låga området. Å andra sidan har kullarna och slätterna mest koncentration av hus med vackra trädgårdar och fantastisk utsikt över staden och havet.

Det har skett en stor ökning av boendealternativ, särskilt i antalet hotell i Semarang på senare tid. Olika hotell, stugor och resorter erbjuder olika alternativ för resenärer att välja det bästa hotellet för sin vistelse. Resenärer som söker budgetboende kan bo på billiga hotell med bra bekvämligheter.

För familjer och par finns det lyxhotell och resorter tillsammans med budgetboende. Du kan boka hotell i Semarang med hjälp av onlinebokningsfunktionen. Du kan direkt besöka hotellets officiella webbplats eller använda någon annan pålitlig webbplats för bokning.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar