Suncruiser Luxury Series LS210 pontonbåt

Om lyx och stil är det som skakar din båt, leta då inte längre än till Suncruiser Luxury LS 210 pontonbåt!

Du kan trotsa alla vatten samtidigt som du aldrig lämnar din komfort hemma. Du kan vara underhållaren med de lyxiga beslagen eller familjefaren med massor av förvaringsutrymme för allt extra handbagage. Oavsett vilken livsstil du föredrar kommer LS210 inte att göra dig besviken.

Du kan personifiera din ponton med fyra färger eller gå med de skräddarsydda grafikpaketen för att uttrycka din individualitet.

Suncruiser har inte sparat några kostnader för att erbjuda dig canvas som inte kommer att gulna eller blekna och snygga och robusta toppramar. Förvaringsfacken är rymliga och det låsbara handskfacket är den idealiska platsen att förvara dyra smycken, plånböcker och nycklar. De tysta ridstängselskenorna garanterar dig en tyst åktur och Maximum pontonstockarna ger dig extra flytkraft med lufttäta kammare för att öka din säkerhet.

De extra breda stegpinnarna på den robusta ombordstigningsstegen erbjuder säkert fotfäste och skärmade gångjärn för att minska klämpunkter. Att styra pontonen är en bris från den lyxiga styrstolen som har fällbara armstöd och svängbara reglage för din komfort.

Det stora vadderade AFT-soldäcket har extra vaddering för extra komfort och har ett popup-hölje för att ge dig avskildhet när det behövs.

Vin och ät dina gäster vid piedestalbordet, ’L’-formad lounge och bekväm schäslong med rosett med gott om benutrymme. Den upplysta drinkhållaren cubby ger en fin touch till den övergripande känslan av komfort och stil.

Suncruiser Luxury Series LS210 pontonbåtsmodell har designats för att ge dig den bästa båtupplevelsen till ett mycket överkomligt pris.

För mer information om pontonbåtar och pontonkapslingar för din nya eller begagnade båt, se till att kolla in pontonbåtar här: http://www.usedpontoonboats.org

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar