Disneys Magic Kingdom Vacation, 2007

Det enda min dotter ville ha på sin 7-årsdag var att åka till Magic Kingdom. Jag bokade en 2 nätters vistelse i nyrenoverade Royal Plaza, ett Downtown Disney Resort Area Hotel i Lake Buena Vista. Hotellet ligger inom gångavstånd till Downtown Disney och det precis utanför interstate 4 vilket är mycket bekvämt.

Hotellet var $130,00 per natt och hotellet var värt vartenda öre. Royal Plaza är ett vackert hotell med rymliga rum och en trevlig restaurang. Det fanns en Disney-ägd presentbutik på första våningen där vi kunde få information och köpa biljetter.

Royal Plaza Hotel har bussförbindelser till alla Disneys nöjesparker och de hämtar och lämnar framför hotellet. Den första bussen hämtar kl 8:30 vilket var trevligt eftersom vi anlände till Magic Kingdom kl 9 när det öppnade.

Vi hade två 7-åringar med oss ​​så vi ville vara säker på att vi kom dit klockan 9 så att vi kunde slå folkmassorna och åka på alla barnturer i fantasyland och Splash Mountain. Min dotter är bara 7 men hon är chockerande beroende av plaskberg. När vi väl anlände till Magic Kingdom blev jag förvånad över det stora antalet människor som redan väntade på att få komma på monorails. Vi åkte monorail till huvudporten och fick snabbt två dubbla breda barnvagnar för barnen.

Vi gjorde ett streck mot Splash Mountain där det inte fanns någon väntan. Det var ett tag sedan jag var på den turen och jag var förvånad över hur lång turen var. Det är inte som de flesta rännor som omedelbart tar dig upp till en höjdpunkt och släpper ner dig i rännan. Splash Mountain tar dig med på en långsam och avkopplande tur genom berget med många välgjorda scener att förundras över. Splash Mountain är baserad på berättelsen om brear rabbit och barnen älskar den verkligen. Jag är inte en stor entusiast för spänningen men rännan i slutet av åkturen var ganska vild.

Här är en lista över andra åkattraktioner och attraktioner i Frontierland

Splash Mountain®

Big Thunder Mountain Railroad

Tom Sawyer Island

Country Bear Jamboree

Frontierland® Shootin’ Arcade

Pecos Bill Cafe

Vi begav oss sedan till platsen som borde vara bekant för barn över hela världen, Fantasyland. Jag är 38 år och har många minnen av tiden som jag tillbringade i Fantasyland som ett litet barn med mina bröder under sommarlovet. Det är skönt att vara förälder och att kunna se dina barn njuta av något som du också tyckte om som barn. Vi åkte Peter Pan först som är vår favorit åktur i Fantasyland. Turen ger dig verkligen känslan av att du flyger genom natten.

Det bar av till It’s A Small World nästa där det inte fanns någon väntan. Denna åktur är förmodligen den mest kända och välkända åkturen i Magic Kingdom. Barn tycker om den här åkturen eftersom den visar barn som gör många roliga aktiviteter med musik och sång. Det faktum att det också är en långsam båttur är ett plus för barnen. Jag har varit hemma från Disney i en vecka och jag har fortfarande en liten världsmelodi i mitt huvud.

Därefter red vi Askungens gyllene karusell, där vi hittade Mary Poppins-karaktären som skrev autografer och poserade för bilder. Barnen var glada över att få sin första autograf för dagen vid den här tiden. Vi åkte sedan karusellen vilket är roligt för såväl vuxna som barn.

Vårt nästa stopp var på en åktur som jag bara åkt en gång i mitt liv och det var länge sedan jag var barn. Mad Tea Party-turen är där du sitter i en tekopp och du och din väns eller familj kan snurra på koppen så fort du vill genom att vrida på ett hjul i mitten av tekoppen. Jag får åksjuka och när jag red denna åktur som barn blev jag sjuk och har aldrig vågat prova igen.

Detta var överraskande nog vårt sista stopp i Fantasyland eftersom barnen ville åka till Mickeys Toontown Fair för att få autografer från prinsessorna och se Mickeys hus. En stor del av ens dag skulle mycket lätt kunna spenderas i Fantasyland. Det finns så mycket att göra och se där och det enda dåliga är att området tenderar att bli riktigt trångt och trångt. Här är en lista över några av de andra åkattraktioner och attraktioner i Fantasyland.

Askungen slott

”det är en liten värld”

Peter Pans flygning

Mickey’s PhilharMagic

Sagostund med Belle

Snövits skrämmande äventyr

Askungens gyllene karusell

Dumbo den flygande elefanten

Ariels grotta

Nalle Puhs många äventyr

Puhs lekfulla plats

Mad Tea Party

Askungens kungliga bord – Drömmiddag

Askungens kungliga bord – drömmar blir sanna

Pinocchio Village Haus

Vi gick sedan det korta avståndet till Mickey’s Toontown Fair som är hem för dessa attraktioner.

Minnie’s Country House

Toontown Hall Of Fame

Domarens tält

Mickey’s Country House

Donalds båt

The Barnstormer på Goofy’s Wiseacre Farm

Detta område är idealiskt för de yngre barnen och alla åkattraktioner är inriktade på dem. Detta är ett anständigt område med massor av saker att göra och se. De mest populära attraktionerna här är Mickey’s Country House och Princess autograf och fototillfälle. Köerna för prinsessautograferna är inne i den enorma presentbutiken bredvid Mickey’s Country House och var beredd på en lång väntan om du inte kom dit tidigt på dagen. Musse Piggs autograf finns också här men det stora dragplåstret är prinsessorna!

Walt Disney World Railroad har ett stopp i det här området vilket är trevligt eftersom du kan ta en paus och koppla av på tåget efter att ha stått i kö för att få prinsessautografer. Mickey’s Toontown Fair är en speciell plats som kommer att lämna dig och dina barn med underbara minnen.

Precis runt hörnet ligger det alltid så populära Tomorrowland med alla dess högteknologiska åkattraktioner och

futuristisk arkitektur. Detta verkade vara större än livet för mig som barn och det gjorde mig vördnadsfull. Min favorit åktur som barn var Indy Speedway där du kan tävla i en pintstor Indy-bil runt en bra bana. Jag har en dotter och hon har aldrig riktigt haft ett intresse för denna åktur så vi hoppade över den på den här resan.

Vi begav oss direkt till Tomorrowland Transit Authority som är en långsam resa som tog dig runt Tomorrowland och inuti Space Mountain och Buzz Lightyear. Därefter åt vi en tidig lunch på Cosmic Rays Starlight Café. Detta kafé är enormt med snabba måltider som hamburgare och kycklingplattor. En främmande musiker spelar orgel och talar vid scenen nära ytterdörren. Det här är ett trevligt ställe att ta en paus och ta en bit mat innan du kastar dig tillbaka i folkmassorna.

Vi åkte Buzz Lightyears Space Ranger Spin som jag måste säga var en viskning! Det här var min första gång på resan och min dotter och jag hade roligt när vi försökte skjuta målen med våra laserbläster. Detta är en fantastisk resa för barnen med alla dess ljus, ljud och laserbläster. Vi lämnade denna åktur och hittade Stitch som skrev autografer så vi väntade i kö och tog några bilder med Stitch.

Här är en lista över andra åkattraktioner och attraktioner i Tomorrowland.

Monsters, Inc. Laugh Floor

Tomorrowland Indy Speedway

Rymdberget

Astro Orbiter

Tomorrowland Transit Authority

Walt Disneys framstegskarusell

Galaxy Palace Theatre

Buzz Lightyears Space Ranger Spin

Stitch’s Great Escape!

Cosmic Rays Starlight Café

Tomorrowland Terrace Noodle Station

Space Mountain är det stora dragplåstret i Tomorrowland. Det är en berg-och dalbana som liknar ett rymdskepp och hela resan är i mörker vilket gör det ganska spännande. Jag minns att jag som tonåring stod i kö i flera timmar för att åka Space Mountain. Tomorrowland är ett bra område för tonåringar och unga vuxna och du kan tillbringa timmar där.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar