Sökmotorranking: Hur man förbättrar rankningen med tillbakalänkar

Du kanske redan har gjort din del i länkbyggandet för din webbplats, men visste du att det finns sätt att förbättra din sökmotorrankning genom att redan använda dina befintliga tillbakalänkar? Att få tillbaka länkar är förmodligen ett av de bästa sätten att öka trafiken på din webbplats och rankas högre i sökmotorerna, men att skapa tillbaka länkar och göra länkbyggande är en svår uppgift. Och oftast är det lättare att använda befintliga tillbakalänkar för att få högre sökmotorranking.

Så, för att göra det mindre av en ansträngning för dig, här är några sätt som du kan förbättra på sökmotorernas rankning genom att arbeta på dina befintliga tillbakalänkar. Det första sättet är att kontrollera länkarna om de fortfarande är kopplade till ditt gamla domännamn. Detta gäller endast de webbplatser som har bytt domännamn men redan har gjort en länkbyggande kampanj till den gamla webbplatsen. Det som kan göras är att kontakta de webbansvariga där dina gamla länkar finns och begära att de länkar till ditt nya domännamn istället. På så sätt kommer du inte att förlora några kunder längre och du kommer tillbaka till att förbättra din sökmotorrankning.

Det andra sättet är att kontrollera dina länkar om de är kopplade till trasiga webbsidor på din webbplats. Återigen, detta kan hända om du har ändrat något på din webbplats, kanske, raderat en sida eller flyttat den någon annanstans. Om du har använt den här länken i din gamla marknadsföringskampanj, kommer dina kunder att dirigeras till den trasiga webbsidan, vilket omedelbart förlorar en potentiell kund. I det här fallet kan du kontakta webbansvariga igen och be dem att ändra till rätt länk för att säkerställa att din sökmotorranking kommer att börja förbättras.

Den tredje är genom att ändra dina ankartexter också. Ankartexter är de ord som används för dina länkar. Istället för att bara lägga upp hela webbadressen i innehållet används ankartexter. Nu, med dina befintliga baklänkar, har du förmodligen använt gamla ankartexter och detta bör redigeras. Det kommer att vara bra att inkludera dina sökord i ankartexten, på detta sätt, om sökmotorn letar efter orden från internetanvändaren, kommer du att få fler träffar och förbättra din sökmotorrankning.

Det fjärde sättet är att ge länkar till andra webbplatser när du korrigerar dina baklänkar. Detta görs när du har utbyteslänkar med andra liknande webbplatser som din. När du kontaktar webbmastern kan du inkludera länkar från relevanta webbplatser som du har utbytt länkar med. På så sätt, om en läsare besöker den webbplatsen, har din webbplats också en stor chans att bli besökt. Det kan vara ganska konstigt att höra detta men det kan vara väldigt effektivt.

Och slutligen, se till att baklänkarna du har lagt upp är synliga på din webbplats. Detta kommer att gå ner till navigeringen på din webbplats; om länken till webbsidan inte är lätt att navigera på din webbplats, kommer sökmotorerna inte att känna igen den. Om du verkligen vill förbättra din ranking, se till att du har rätt inkommande länkar och webbsidesoptimering på din webbplats.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar