Strandhotell i Mauritius

Mauritius, den tropiska öns paradis, som flyter på Indiska oceanens djupblå lysande vatten har länge varit den perfekta drömdestinationen för semesterfirare från hela världen. Beläget i närheten av Stenbockens vändkrets, är nationen verkligen en grupp av öar/skärgård utanför det afrikanska fastlandet och är verkligen en Edens trädgård, rik på flora och fauna och gyllene sandar omgivna av det varma akvamarinhavet. Luften i Mauritius är känd för att vara den näst renaste i världen mätt av Världshälsoorganisationen.

Med så många attraktioner att locka besökaren är Mauritius också känt för sitt utbud av boende, särskilt inom lyxsektorn. Turism är faktiskt en av de största industrierna i detta land och Mauritius har fått World’s Leading Island Destination Award de senaste tre åren i rad och har nyligen vunnit priset för bästa stränder vid World Travel Awards. Med en varm och välkomnande atmosfär, soliga dagar och stjärnklara nätter, massor av naturliga egenskaper att utforska som grottor, kustlandskap, berg, skogar, laguner och dalar, en mängd olika vattensporter, golf, spa, utsökt mat som är en läcker mat. blandning av indiska, afrikanska, kreolska, holländska, portugisiska och kinesiska, med färska skaldjur, exotiska frukter, grönsaker och kryddor, fantastiska viner och desserter, detta är verkligen en fantasidestination.

Strandhotell här sträcker sig från golf- och sparesorter till lyxiga strandfastigheter med exklusiva stränder och frodiga tropiska trädgårdar. Några av de unika strandhotellen inkluderar:

Piazza Style: Denna typ av strandhotell ligger längs hela längden av en tropisk strand och inkluderar exklusiv shopping, restauranger och exklusiva kaféer, barer och kaféer, med arkitekturen som återspeglar casual chic och öppna planlösningar, med sol, himmel och hav som bildar en förtrollande naturlig bakgrund.

Orter: Många fastigheter här är i typisk resortstil, belägna på mindre öar utanför skärgården. Några av dem ligger nära Turtle Bay National Park och erbjuder besökarna en glimt av öarnas rika marina liv. Snorkling, dykning, scuba, djuphavsfiske, titta på delfiner och korallrev, stim med strålande färgade tropiska fiskar är en del av aktiviteterna som erbjuds på dessa orter. För golfentusiaster finns det banor i världsklass med gratislektioner även för nybörjare. En mängd olika spa- och salongsbehandlingar, yoga, traditionell healing, massage, detoxdieter och hälsobehandlingar finns tillgängliga.

Lyxhotell: Dessa kan vara i huvudstaden Port Louis eller på någon av de många underbara stränderna. Faciliteterna, förutom de lyxiga rummen utrustade med moderna bekvämligheter, jacuzzi, luftkonditionering, balkonger med havsutsikt och stort utbud av restauranger, diskotek och barer, kan också erbjuda äventyr, strand eller vattensporter, faciliteter för barn och seniorer , minibar, WiFi, TV, dyk- eller tennislektioner, cykel- och promenadturer. Mindre boutiquehotell och fastigheter erbjuder avskildhet och ensamhet för smekmånadsresenärer, par och de som vill njuta av lugnet och ensamheten.

För den oförglömliga strandsemestern är Mauritius verkligen det perfekta valet.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar