De bästa hotellen att bo på i Sri Lanka

För en liten ö erbjuder Sri Lanka verkligen fantastiska utbud av attraktioner. Dess kuster är fyllda med stränder som är kantade med palmer, några av dem har surfpauser i världsklass. Att bevittna den stenhuggna buddhistiska konsten och de höga dagoberna i de antika huvudstäderna Anuradhapura och Polonnaruwa, tillsammans med de elefantledda festivalprocessionerna, Kandyan-danserna eller vilket tempel som helst som ligger på poya-dagar (dagar av fullmåne) kommer säkert att glädja dig. När du går till Hill Country kommer slätternas hetta att försvinna för att exponera böljande gröna kullar utrustade med teplantager. Det här är bara några av Sri Lankas underverk. Om du vill besöka nu, här är några av de bästa Sri Lanka hotellen för dig att bo på.

1. Anilana Park Street Hotel – Det här hotellet byggdes innan Colombo-entreprenören, Sheikh Salehboy ​​Moosajee, bostad med sin andra fru, Begum Zarina. Det ligger på en lummig sida som kallas The Park Street, som från en livlig stad, fungerar som en tröst och är ojämförlig med stadens femstjärniga fastigheter.

2. Fantastisk – Även om detta historiska hotell som ligger i centrum av Galle Fort har förändrats sedan det blev en semesterort i Aman, har det fortfarande kvar sitt underbara förflutna eftersom det populärt och bekvämt har välkomnat 140 år av gäster under sin tid som det välkända New Oriental Hotel. Dess kök är känt för sin finhet och hotellet är känt för sina fantastiska omgivningar.

3. Sri villor – Denna vackra, moderna kolonial i två våningar är mycket idealisk för vänner, familjer och för alla sällskapliga typer. Detta hotell ligger på en lång sträcka av stranden i Induruwas by. Dess tre välrenoverade individuella moderna villor inkluderar fantastisk utsikt över Indiska oceanen som är verkligen hisnande vid solnedgången. Alla villor har även ett eget fullt utrustat privat kök som gör att gästerna kan laga sina måltider om de vill.

4. Det holländska huset – Det här hotellet som också kallas ”Doornberg” är också ett av Ceylons välbevarade historiska herrgårdar. Det byggdes runt 1712 för en holländsk flottaofficer som en herrgård med sju bäddar med utsikt över havet och hamnen. Senare förvandlades det till ett utsökt hotell med fyra sviter. Detta hotell erbjuder mer än tillräckligt med utrymme för dig att varva ner.

5. Boulder Green – Detta fina hotell smälter sömlöst in i sin omgivning och miljö. Det är byggt under och runt riktigt gigantiska stenblock. Det som ger Boulder Garden dess mystiska och mystiska känsla är dess ursprungliga och naturblandande inslag. De slingrande stentrapporna med djupa korridorer ger besökarna en medeltida känsla på grund av klippväggarna, enorma träbjälkar, spegelblanka cementgolv och grillade fönster.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar