Fyra bästa platserna för en lyxig spa-semester

För en annorlunda hönshelg, ta med tjejerna till en avkopplande spabehandling i Europas finaste lyxspa. Du skulle ha avgiftat din kropp och kroppen skulle föryngras inför den stora dagen. För att få huvudet att vända, slingrande och blickande, skäm bort dig själv och skäm bort din hud med en lyxig touch av honung, eteriska oljor, föryngrande aromater och exfolierande stenar.

Här är några av de bästa spaanläggningarna du kan överväga för din hönshelg.

Fermes de Marie (St. Tropez, Frankrike)

Fransmännen har finess och gör allt de rör med en känsla för artisteri. Detta spa på en sluttning har en atmosfär så rik att det kräver att du dricker skönheten med synen. Detta spa ligger på hotellet Ville Marie och har alla möjligheter för avkoppling inomhus och utomhus. Terapeuterna är flerspråkiga.

En av de unika egenskaperna hos detta spa är det mjuka packsystemet där du lindas in i ett flytande material fyllt med aromater och lera-pack och flyter i vatten. Den 20 minuters ”tillbaka till livmodern”-känslan är mycket föryngrande. Detta är nödvändigt besök lyx spa på din paus.

Six Senses Spa (Barcelona, ​​Spanien)

Detta är förmodligen en av de högsta spaanläggningarna i landet. Detta spa ligger på 43:e våningen på Hotel Arts och har en thailändsk inställning. Inredningen och atmosfären visar en asiatisk känsla. Utsikten över havet och hamnen från spaet är spektakulär. Olika paket erbjuds för att passa behovet. Spapaketen inkluderar en natts vistelse på hotellet med gratis frukost för två.

La Reserve Hotel and Spa (Genève, Schweiz)

Detta spa utstrålar överdådighet från en enkel fotmassage till helkroppsmassage med djup vävnad till atmosfären och stilen. Personliga behandlingsregimer med balinesisk förmåga är en unik egenskap. Du kan känna doften av det aromatiska i en vecka på din hud och känna det föryngrade sinnet under lång tid efteråt. Detta spa har en kundlista över de rika och berömda som föredrar det diskreta men ändå jetset-livet.

Spa på Hotel Castello del Nero (Florens, Italien)

Spaet ligger inbäddat i detta femstjärniga hotell som i sig är ett 1100-talsslott. Spaet stoltserar med sin hisnande utsikt över de grönskande dalarna. Terapeuterna är flerspråkiga. Spaets relaxbad, en timmes terapi med alternerande bastu och vattenstrålar är mycket beröm och sorteras av de flesta gäster. Behandlingen med heta stenar och exfoliering, följt av avslappning, gör en komplett föryngringsritual.

Alla dessa lyxiga spa erbjuder paket baserat på varje behov. Under behandlingen kan du kontrollera dig själv från ett självbelåtet spinnande eller ett dreglande leende. Det skulle vara så avkopplande att du kanske känner att du har återvänt till en värld av ensamhet och frid. Prova dessa spa på din lyxiga spa-semester för att uppleva den autentiska överdådigheten hos ett lyxigt spa.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar