Massage och bastu

Det finns många fördelar med att använda massage och bastu tillsammans för att förbättra din kropps hälsa. Massage kan hjälpa till att lindra tryckpunkter i kroppen och hjälpa musklerna att slappna av. Bastu har samma fördelar men fungerar olika på kroppen. Det är därför det är en fantastisk idé att kombinera de två om du vill må bra hela tiden.

Att ta en bastu innan du får massage kommer att lossa upp dina muskler så att terapeuten kan komma igång direkt med de delar av kroppen som behöver mest arbete. Det kommer inte bara att underlätta terapeutens arbete, utan kommer att hjälpa dig att känna dig avslappnad redan innan han/hon börjar. Detta kommer att lägga till den totala effekten av massagen.

Både användningen av bastu och massage hjälper din kropps cirkulation. Detta gäller särskilt huden. Genom mild massage ökar blodflödet till huden, precis som det gör av bastuvärmen. Detta kommer att resultera i en friskare hud. Värmen och massageoljorna ökar också hudens elasticitet och gör den len och fräsch.

Genom att använda bastu kan du hjälpa din kropp att frigöra gifter. När du får massage strax efteråt kan kroppen göra sig av med ännu mer skadliga gifter. Om du har en avslappnande massage kommer terapeuten inte att arbeta lika djupt som han/hon skulle göra i en djupvävnadsmassage. Den här typen av massage hjälper kroppen att göra sig av med det avfall som samlats i musklerna under en tid. Om du bestämmer dig för att du föredrar att bada bastu efter din massage kommer det att ge kroppen det perfekta mediet för att bli av med dessa gifter genom svettkörtlarna.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar