Hur ökar jag min rankning för internetnätverksmarknadsföring på bloggen med gratis tillbakalänkar?

Jag plockade nyligen upp ett snyggt trick om hur jag kan öka min MLM-bloggs sidrankning genom bakåtlänkar med ankartext från webbplatser med hög sidrankning gratis. Hur gör jag det och varför webbplatser med hög sidrankning tillåter detta?

Även om jag är en nybörjarbloggare men jag skulle vilja testa detta på min egen MLM-blogg och använda ”Internet Network Marketing Blog” som min ankare text och se om det fungerar eftersom min Internetnätverksmarknadsföring Sidrankingen är ”0”!

Det är ganska lätt och enkelt. Första forskningen för bloggar i din nisch eller industri. För mig kommer det att vara allt Internetnätverksmarknadsföring MLM-relaterade bloggar. Leta efter de med sidrankning 3 och högre. Lämna bara en kommentar, inte bara de korta spamkommentarerna som: Bra jobbat eller bra gjort.

Bidra och skriv något som är värt att klara deras kommentarmoderering. Ju bättre eller längre du skriver desto större är chansen att din kommentar godkänns och på så sätt drar läsarnas uppmärksamhet till din blogg, men se till att dessa bloggar har inga inställningar för följlänkar.

Nu kommer den viktigaste delen, du måste fylla i ditt namn, e-post, webbadress. Vi vet alla att vår blogg-URL kommer att lämna en bakåtlänk men om jag fyller i mitt namn som: ”Internet Network Marketing Blog” och ja det är min ankartext och Google kommer att veta att ”Internet Network MarketingBlog” är min ankartext och den är viktig för min blogg-URL Kolla in YouTube-video i mitt blogginlägg där jag testar denna taktik i John Chowrubrik på blogginlägget:”John Chow-effekten”s kommentar. Du måste verkligen titta på den här videon.

Är denna taktik genomförbar? Kom och titta på YouTube-video och kommentera i mitt blogginläggs titel: ”Hur ökar jag min rankning för internetnätverksmarknadsföring på bloggen med gratis baklänkar?”

Till din framgång

MLM Jedi

Må kraften vara med dig…

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar